maanantai 27. helmikuuta 2012

O-M-G!!!!!!!!

Moikkelismoi! Tänäänhän mä sitten uskaltauduin vaa'alle. Mä olin aivan satavarma, että nyt se paino huitelee tuolla 85-86 kilossa, mutta päinvastoin! Tää kipeys onkin parantunut tilannetta, koska herkkuja nyt en oo oikeestaan syönytkään - mun paino on 78,5!!!! Uusi raksi ruutuun siis! Tää on ihan uskomatonta. Miettikää, eilenkin käytiin kaupassa ostamassa leffaherkkuja ja mä ostin ihania babyporkkanoita. Kaveritkin kyllä katsoi vähän ihmeissään...


Ja joo, onhan hyvin todennäköistä että multa on lähtenyt pelkästään nesteitä, mutta tämä kyllä kannustaa liikkumaan. Eilen mietin, etten todellakaan raahaudu tänään jumppaan vaan luen vain kirjoituksiin, mutta kas kummaa kun kävin vaa'alla niin musta tuli tosi energinen tämän asian suhteen! Joten tänään suuntaan jumppailemaan hyvin mielin.

Tässä tämän päivän aamiainen. Kaksi minihiilarileipää (joihin olen jäänyt koukkuun!) jossa päällä margariinia, juustoa ja kinkkua. Activian uusi Just 3 - rahka, jossa on ihan hyvä määrä kaloreita (120) näin aamupalaksi. Juomana toi smoothie, ja jos jotkut eivät tiedä niin olen älytön smoothiefriikki. Harmi vaan että noissa kaupasta ostettavissa on paljon sokeria, siksi teenkin usein kotona omaa.

Mä kiittelen varmaan jokaisessa postauksessa uusia lukijoita, joten kiitos taas!

11 kommenttia:

  1. Onko tuo leipä sitä Karppinen- leipää? :) Itsekin tykkään siitä :P

    Tsemppiä, hyvin oot päässyt alkuun! :)

    VastaaPoista
  2. Noi vaakayllärit on aina yhtä ihania. :) Kiva kun kävit lukasemassa mun blogia, ja liityinpä mäkin sit sun blogi lukijalistalle. :)

    VastaaPoista
  3. Evelyn: Ei oo sitä Karppista, vaan Vaasan minihiilarileipää. Karppista en oo maistanut, pitäisi kyllä! Tosta tykkään ihan älyttömästi, mutta jos ei ole erityinen siementen ystävä niin kannattaa jättää väliin. Kiitos :)

    plume: Eikö olekin! Ihanaa kun liityit, kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Hieno juttu että sun projekti edistyy, tosin nestettähän poistuu aina älyttömästi kun on sairaana - on silti aivan mahdollista että omalla panoksellasi nuokin kilot häipyivät ikuisesti. :-)

    Noita karppileipiä kannattaa laittaa vertailuun ehdottomasti, toiset eivät maistu ollenkaan leivältä ja toiset taas maistuvat ihan "oikealta" leivältä, eroa ei huomaa ollenkaan. Itse kun en juuri leipää syö, mutta näitä oli kyllä ihan pakko testata kun puhuttavat niin paljon. :-D

    Tsemppiä rutkasti!

    lotan12.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Jäinkin yksityisenä lukijana nyt seuraamaan, mukavan oloinen blogi sinullakin. :-) Tsemppiä painonpudotukseen!

    VastaaPoista
  6. Lotta: Joo, tähän pyritään ettei pääsisi enää nousemaan kilot ainakaan tuon 80 yläpuolelle!
    Mun mielestä noi vaasan leivät maistuu ainakin ihan normaalille leivälle. Testaa ihmeessä, ja kiitos paljon! :)

    Kupariperhonen: Kiitos paljon <3 ps. Ihana nimimerkki! :D

    VastaaPoista
  7. Pirtsakan ja mukavan oloinen blogi, jäin lukijaksi :) Onnea vaakaylläristä ja tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  8. saat mut lukijoissa kiinni kohta! ;D

    VastaaPoista
  9. Tänkjuu! Ja nuo minihiilarileivät ON ihan sikahyviä!

    VastaaPoista
  10. haluut laihtua mut pelkkä liikkuminen ei auta täytyy kattoo mitä syö. esim margariini vaihdettava voi tuotteeseen ja tommoset jugurtit sisältää älyttömästi sokeria varsinki mis on hillotäyte. Kannattaa syödä luonnonjugurttia tai toi smoothie ei hitsi tiekkö kui paljo sokerii siin on. Jos sun tavotteena on laihtuminen ni pitää kuluttaa enemmä kaloreita mitä saa ja tarkkailla syömistään ja syödä vähän mut usein. Jos et tiedä miten syödä oikein niin varaa aika personal trainerille tai terkalle. suosittelen.

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Kiitos kommentista! Ymmärrän hyvin sun pointin, mutta olen ehkä vähän liikaakin keskittynyt siihen että voin syödä vähän vapaammin jos liikun paljon.
    Oon onneksi alkanut itse tekemään smoothieita, koska huomasin myös että tuossa smoothiessa on älyttömästi sokeria! Kiitti tosi paljon hyvistä neuvoista :)

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!