perjantai 6. tammikuuta 2012

The big start

Noin, nyt olen ottanut suuren askeleen ja todella alottanut tämän blogin. Ensin luulot pois epäilijöiltä - en ole mikään 40kg teini joka valittaa "liikakiloista" vaan todellakin ylipainoinen nuori aikuinen, joka haluaa laihtumisen myötä parantaa elämäntapojaan ja elää terveellisemmin.  Olla taas itsevarma kropastaan ja niin edespäin. Teen tätä myös sen kannalta, etten halua olla koko elämääni terveysriski ja pelätä jokaista juoksuaskelta... Perus lässynlässynläätä, tajuatte varmaan pointin - kilot alas ja käyttöön muutakin kuin leggingsit ja pitkät paidat.

Kuvia tiskiin siis?




Kuvat otin siis juuri tunti sitten. Ei mitenkään pahalta tunnu katsoa noita kuvia, tuon vartalon kanssa tässä on ja pari vuotta elelty.

Tahdon tehdä selväksi, että tässä blogissa ei koskaan tulla näkemään mitään ihme näkkileipädieettejä, sillä mennään että syön monipuolisesti, terveellisesti ja jätän herkut pois sekä käyn jumpassa aina kun on mahdollisuus. Minulla on jo valmiiksi eräälle liikuntakeskukselle vuosikortti.

Toivottavasti joku jää jännityksellä odottamaan tuloksia - ja niitähän on tulossa!

4 kommenttia:

  1. Todellakin jään odottelemaan. Ite oon lähes täydellisesti samassa tilanteessa! Kuinka pitkä oot?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ja hyvä että vertaistukea löytyy! Olen 165cm.

    VastaaPoista
  3. Heissan! huomasin vasta sun kommentin mun "läheisyydestä" -postaukseen. aluks olin tosi kyyninen sun blogin suhteen kun mainitsit sen olevan laihdutusblogi. kaikki huonot vibat katos kun avasin sun blogin. tässähän ollaan asialla, ja nimenomaan ei mitään näkkileipädieettejä, vaan painonhallinnan opettelua->painoa alaspäin->loppuelämä niillä eväillä. täytyy nyt ihan oikeesti pistää krediittiä sinne päin, että vaikutat olevas oikeesti tosi fiksu ja hyvällä mallilla sun itsetunnonki suhteen ku et myöskään esim hauku kuviasi tms mitä näkee näissä laihdutusblogeissa tosi paljon. tsemppiä sinne hirmuisesti ja musta tulee ehdottomasti lukija!

    VastaaPoista
  4. Kiitos viulu älyttömästi tosi ihanasta kommentista :) Todellakaan mitään hirveitä dieettejä en lähde opettelemaan, vaan pelkästään terveellistä elämäntapaa. En tahdo olla laiha, en hoikka, vaan normaalipainoinen eikä haittaisi vaikka olisin vähän painavampikin kuin "normaali". Kiitti vielä tuhannesti!

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!