sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sporttipäivä

Aloha amigos! Tänään kunnostauduin, ja menin aamulla keskivartalojumppaan sekä heti sen perään tanssijumppaan. Taisi olla ehkä vähän liikaa, koska tanssijumpan puolessa välissä jo tuli sellainen "kehtaanko lähteä pois"-fiilis... No, tsemppasin ja jaksoin onneksi jumpan loppuun asti. Syömiset tänään on mennyt ihan jees, lukuunottamatta sitä Stockan Herkusta ostettua vastustamatonta juustokakkupalasta, joka ei kyllä vastannut odotuksiani.

Huomenna olisi tarkoitus pitää ylppäreihinlukupäivä (lue: selailen blogeja jumitan 9gagissa) ja mennä heti aamulla tohon salille vetää treeni ennen aamiaista. Olen lukenut monesti, että treeni on tehokkain ennen aamiaista, mutta saa nyt nähdä sillä olen tajuttoman nälkäinen heti aamusta. Vaa'alle menen vasta keskiviikkoaamuna, joten silloin siitä informaatiota. Pitäkää peukkuja pystyssä että tämä hullu jumppaintoni on tuottanut tulosta!

2 kommenttia:

  1. Mun piti tän viikon aikana joka aamu lähtee aamulenkille, mutta joka aamu oli niin kova nälkä että en sitte lähteny vaan jäin kotiin keittelemään puuroa :D

    Yhdeltä kaverilta tuli vaan suunnitelmiini sellanen kommentti, että tyhjän mahan treeni sais kestää max 30 min ja olla tosi matalatehosta eli salitreeniä en tiedä onko järkevää suorittaa tyhjällä masulla.. En ole todellakaan mikään ekspertti (eikä se kaverikaan ihan kun kunnostautunut tossa lihas puolessa enemmänki) joten en vanno näin, mutta kannattaa tarkistaa asia :)

    VastaaPoista
  2. Someday: Kiitos kommentista! Ja joo, tuntuu kyllä siltä että pitää vain herätä aikaisin, tehdä kevyt aamupala ja sitten vasta jumppailla.

    Aamulenkit vaativat muutenkin kovan itsekurin! :D

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!