tiistai 2. lokakuuta 2012

Wake me up!






Heippa taas ja anteeksi tauosta!

Homma on nykyään niin että painan kahta duunia, aamulla toista ja illalla toista joten mulla ei ole ollut hirveästi aikaa miettiä blogia.
Elossa kuitenkin ollaan, ja painokin on laskenut! Syytä sille en tiedä, sillä en ole liiemmin salillakaan huhkinut. Ehkä tämä stressaava elämäntapa vie mehuja sen verran, ettei herkkuja jaksa syödä?!

Eilen kävin herättelemässä CXWORX-tunnilla lihaksiani, joiden kuitenkin uskoin vielä toimivan vaikka lepäävätkin hyvän ihrakerroksen alla ;) No, toimi ja toimi... Tunti oli kamalan hyvä, siis KAMALAN, koska koko sen 25 minuuttia vatsalihakseni huusivat hallelujaa ja pyysivät lopettamaan. Aamulla sängystä herätessäni meinasin karjaista, sillä lihakseni tosiaan olivat niin kipeät. Pitää alkaa totutella niitä tällaiseen.

Tänään menen juoksulenkille, ja minua innostaa erityisesti Nike Running - app jonka latasin puhelimeeni. Toivottavasti toimii!
Ensi viikolla alan päivittelemään omakuvia (toivottavasti) mutta ainakin uskon vakaasti että saan yhden raksin lisää tuonne sivun reunaan.

Ps. Päätäni on särkenyt kahden päivän aikana älyttömästi, voiko se johtua tästä suklaattomasta ja ylipäätään herkuttomasta elämäntavasta...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!