maanantai 9. heinäkuuta 2012

shit just got real

Heippa!
Anteeksi pitkästä postaustauosta. Tämä kesä on ollut niin tapahtumarikas, hyvässä kuin huonossakin mielessä. Laihdutusprojekti etenee hyvää vauhtia, varsinkin kun kesällä sain älyttömästi hyvää palautetta.

Pyöräilen nykyään usein töihin, mutta jumpassa en ole nyt kesällä käynyt kertaakaan. Onneksi vaaka on näyttänyt nyt kesällä ihan kivaa, tasaista lukemaa. Äsken kävin lenkillä, ja huomenna menen Bodypumpiin.

Ohessa kuva tämän hetkisestä kunnostani. Mitäs sanotte, onko eroja huomattavissa? Tai miltä yleensäkin näyttää?

10 kommenttia:

  1. Maha ainaki kutistunu ihan selkeesti, tosi upeeta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä toivoinkin muutoksen näkyvän! Kiitos :)

      Poista
  2. Tosi hyvältä näyttää sanon minä! Oot kyllä tosi paljon pienentynyt :)

    VastaaPoista
  3. nyt näkeekin jo jotain eroa toisin kuin edellisien kuvien välillä :)

    VastaaPoista
  4. Hey! Vaakanumero ei aina kerro kaikkea! Et tosiaan näytä "lihavalta-ylipainoiselta", on meidän ihmisten oman pään sisällä. Tsemppiä projektiin! Toivottovasti pääset projektin loppuun hyvillä mielillä :)

    Minun silmääni ainakin tuo kuva näyttää treenatulta kropalta! olisin veikannut kuvan perusteella painosi 75kg.. :)
    Tsemppii!

    VastaaPoista
  5. Todella hienosti olet saanut pudotettua painoa!! Näytät urheilulliselta:):) Itse olin vuosi sitten 82 kiloa (166cm) painava tunnesyöppö ja onneton tyttö. Sitten erosin poikaystävästäni 2011 elokuussa ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa laihduttamaan. Paino putosi nopeasti, mutta uusien lukemien ylläpito ei ole helppoa! Nyt yritän rypistää vielä 3,2 kiloa pois, jotta painaisin 70 kiloa. Sitten takana on 12 kilon pudotus, mutta kova työ on vielä edessä! tsemppiä ihan hirveesti, olet jo hyvällä mallilla:):):)!!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kehuista! Hyvä että sulla kohdalla on mennyt noin, sillä usein kun eroaa niin ratkeaa syömään. Olet todella paljon tipputtanut, onnea! Voi olla, että nuo 3,2 kiloa saattaa olla vaikeammat :/ Tsemppiä!

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!