tiistai 22. toukokuuta 2012





Moikka! Mun tekis aina mieli kiittää kommenteista jokasessa tekstissä, kun en oo niitä kauheesti tottunut saamaan :D Joten kiitos taas!

Eilen menin kyllä aika voimakkaasti mun mukavuusalueen yli Bodypumpissa. Treenattiin uutta ohjelmaa, ja pidin kyllä tosi paljon. Joku mainitsikin viime postauksen kommenteissa niistä "dipeistä" noihin alleihin, ja niitähän me tuolla juuri tehtiin. Tykkään tossa uudessa ohjelmassa varsinkin niistä hypyistä, koska vihdoin pystyn ne tekemään.

Tänään sain kauan haaveilemani asian, nimittäin pyörän! Hain sen tuolta seitsemän kilometrin päästä ja poljin takaisin, aika sopivan tuntuinen matka. Huomenna aion pyöräillä töihin (matka sama, vähän yli seitsemän kilsaa) ja takaisin. Nyt kuulkaas kilot karisee niin kovaa vauhtia että suhahtaa vaan. Vaa'alla en ole vielä käynyt, mutta käyn perjantaina ja ilmottelen tuloksia. Katsotaan, onko aihetta uusiin kuviin :)

Nauttikaa tästä täydellisestä ilmasta, minä joudun (toivottavasti) viimeisen kerran kouluhommiin...

1 kommentti:

  1. Mitäs vaaka näytti perjantaina? Kiinnostuneena odotan laihdumisesi edistymistä, kun itsellä suht sama tavoitepaino. :)

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!