sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Luovuudenpurkaus





Moi! Ihanaa että pääsiäinen on vain kerran vuodessa, on tultu syötyä ihan hyvin ja suklaamunat ovat maistuneet. En kuitenkaan ole unohtanut liikuntaa, joten mitää kamalaa ei ole vielä tapahtunut! Tämän päivän liikunnat koostuivat aamuisesta juoksulenkistä (miten musta tuntuu että joka kerralla jaksan juosta vain lyhyemmän matkan...?) sekä illalla minilihaskunnosta.

Koska ei ole ollut koulua, en ole saanut väkertää mitään joten oli pakko purkaa energiaani johonkin!


Nyt kun olen omin pienin kätösin tällaisen tehnyt niin tuosta ei parane luistaa! Mitäs mieltä olette tuosta ensiviikkoisesta ohjelmasta? Tarkkasilmäisimmät huomaa myös sivupalkissa uuden tietoa - sarakkeen. Ja nimenomaan tarkkasilmäisimmät, tappelin sen kanssa puoli tuntia enkä saanut sitä isommaksi. Tihrustakaa, tyttöset!

2 kommenttia:

  1. Ihania muuten nää kuvat sun blogissa kropista. :) Naisellisia ja muodokkaita, eikä liian lihaskimppuja, niinkuin joidenkin blogeissa!

    kilot-kuriin.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti että joku muukin arvostaa! :D Mä en pidä yhtään sellasista langanlaihoista ja poikavartaloisista kuvista. Haluan laittaa kuvia, jollainen voin itse olla vaikkapa puolen vuoden päästä :)

      Poista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!