maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tää mun makeanhimo ei laannu!

Moikka! Tänään tuli vedettyä jäätelö ja kindermuna. Tää mun makeanhimo on aivan älytön, kun se iskee niin en tiedä mitä tekisin! Älkääkä pelätkö: ei, en ahmi. No, onneksi naapuri soitti sopivaan aikaan ja pyysi viemään koiraa lenkille, ja mähän reippaana tyttönä lähdin sen kanssa juoksemaan kun tuli niin huono omatunto noista herkuista. Nyt on ainakin tämän viikon herkkukiintiö täynnä ja voi jatkaa hyvillä mielin.

Huomenna ohjelmana aamulenkki ja pientä lihaskuntoa, sitten meen poikaystäväni kanssa syömään ja yhteisestä päätöksestä tällä kertaa johonkin kivaan salaattimestaan! Ps. Onko teillä sama ongelma tuon herkkuhimon kanssa? Onko joku saanut sen taltutettua? :D

6 kommenttia:

  1. Olikohan ne sinkkitabletteja milla ainakin monet karppaajat sanovat saaneensa makeenhimon pois.

    VastaaPoista
  2. Mulla oli. ja ihan kamala olikin:D Se lähti vähitellen ja viikko viikolta sorruin vaan vähemmän ja vähemmän. Nykyään lievitän makeanhimooni jääkahvilla, semmonen pussi kaadetaan siis kylmään maitoon ja sekotetaan. Maistuu paljon paremmalta kun normaali kahvi ja on myös makeeta ja siin on vähän myös sokeria. suosittelen maistaan:)

    VastaaPoista
  3. Mulla ainakin usein kun vähänkin syö jotain herkkuja niin iskee ihan tajuton himo ja tekee mieli vaan lisää ja lisää.. Mut älä huoli, kun jaksaa jonkun aikaa olla ilman nii sit mieliteotkin vähenee kummasti :--)!

    VastaaPoista
  4. PinkCupcakeKitty: Kuulostaa hyvältä! Saakohan noita apteekista? Pitää kokeilla! :)

    Rosanna: Hyvä että vertaistukea löytyy.. Itse en kahvista oikeen tykkää, mutta jos on makeempaa nii vois olla kyllä ihan hyvääkin :)

    Anonyymi: Joo toi on kamalaa kun tekee mieli älyttömästi lisää :D Kiitti tsemppauksesta!

    VastaaPoista
  5. Sokerinorsu ilmoittautuu. Tai ex semmonen. Lakkoilin tossa juuri 3kk herkuista ja alotin taas niiden syönnin viime sunnuntaina. Siinä meni sen viikon herkkupäivä ja nyt eilen tuhlasin tämänviikon.. Tekisi mieli syöksyä takaisin herkkulakkoon, se on niin turvallinen! Mutta kultainen keskitie on löydettävä, vaikka se vaikeaa onkin!

    kilot-kuriin.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän hyvin ton sun tunteen :) Mä itse oon ajatellut niin, etten pitäisi herkkulakkoja, koska jos tästä laihdun vielä niin mun olisi jatkettava tätä samaa elämäntapaa jotta pysyisin sitten normaalipainoisena. Ja herkkulakossa en koko elämääni aio olla! Kultainen keskitie olisi kyllä löydettävä, ja ainakin sellaiset herkut mitkä maistuu hyvältä muttei ole sellaisia tuhatkalorisia! :D

      Poista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!