torstai 12. tammikuuta 2012

YEI!

Nyt on taas kerran tosi hyvä olla. Aamupaino näytti 80,5. Ei saa kuitenkaan nuolaista ennen kuin tipahtaa - aamupainohan on aina alhaisempi kuin illalla tai päivällä. Saattaa kilonkin heittää, siksi en ole nyt päivällä uskaltautunut.
Kyllä näkyy kumman nopeasti tulokset, viime maanantaihin asti en ole valehtelematta varmaan kahteen vuoteen ollut päivääkään ilman suklaata. Nyt olen viimeksi sunnuntaina syönyt suklaata, ja voitte kuvitella tätä himoa! Tänään kävelin karkkihyllyn ohi, ja fiilis oli niin surkea! :D Onhan tämä kamalaa, mutta toivon että tavoittelemisen arvoista. Lauantaina on herkkupäivä, ja sillon syön kyllä yhden suklaapatukan, muuten romahdan!
Tänään piti mennä jumppaan, mutta mulla on niin älyttömästi koulujuttuja tekemättä, että se jäi nyt väliin. Seuraavaksi pääsen sunnuntaina. Onneksi tänään pelailen Wiitä ja nostelen painoja. Levytangolla (vai mikä se on?) on tosi helppo tehdä, nostaa sen vaan niskalle ja tekee kyykkyjä. Tehoaa kyllä tosi hyvin reisiin! Yksittäisillä painoilla voi sitten tehdä vatsalihasrutistuksia. Siis ihan normaaleja istumaan nousuja niin, että paino on sylissä.
Teille, jotka kärsitte alavatsapömpötyksestä, suosittelen erästä todella tehokasta liikettä: käytte makaamaan selälleen, nostatte jalat ylös 90 asteen kulmaan ja laskette niin alas, että melkein hipaisee maata. Mutta ette laske maahan kuitenkaan! Muistakaa pitää alaselkä ihan paikallaan. On muuten ihan älyttömän tehokas, ja varmasti on seuraavana päivänä kipeät vatsalihakset. Mä en noita hirveen monta pysty tekemään...

Oon muuten löytänyt tosi hyvää treenimusaa! Kiitos, Bon Jovi!

3 kommenttia:

  1. Hyvähyvä! Älä vaan sorru, tuloksii tulee nopeemmin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :') Blogis vaikuttaa kivalta, jään seurailemaan. (: Tätä sun blogia lueskellessa mietin, et munkin pitäis oppia syömään monipuolisesti ja säännöllisesti. :o

    VastaaPoista
  3. minipossu: jep, nyt yritän kovasti! Kiitos tsemppauksesta :)

    sdff: kiitti sulle !! jep, toi säännöllisesti syöminen on mulle tosi hankalaa. pitäis oppia syömään säännöllisin väliajoin tarpeeksi, ettei tule sitä kamalaa ahmimisnälkää!

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!