sunnuntai 8. tammikuuta 2012

YES!


Jipii, ensimmäinen etappi saavutettu! Paino siis tällä hetkellä 81. Ihanaa, tällaset jutut saa aina poweria aikaan. Toisaalta, tänään tuli ahmastua puol pussia pätkiksiä kaverin synttäreiden kunniaksi, mutta vähät siitä. Huomenna meen jumppaamaan, tosin lyhyen puolituntisen tehojumpan, pehmeä lasku näin kun korkealta tipun. Herkut tietenkin minimiin, tosin niitä en ihan ankarasti itseltäni kiellä - jos tekee mieli suklaapatukkaa niin saatana sellaisen ostaa. Se pitää vain liikkua pois! Koirien kanssa on ihana käydä lenkillä, ja tuo jumppapaikka missä käyn on kyllä maailman paras.

Kuvaa selventääkseni, tahdon kertoa että mieluusti olisin tuon oikeanpuolimmaisen kaltainen. Naisella täytyy olla muotoja, enkä missään nimessä halua olla langanlaiha. En oikeastaan edes laiha, vaan sopiva. Ja sporttinen!

4 kommenttia:

  1. Hei, ja kiitti kommentistasi! :)

    Oon samaa mieltä tuosta kuva-asiasta, että pitää niitä muotojakin olla jonkin verran..! :)

    Sun blogis vaikuttaa tosi kiinnostavalta, kerrankin terveellinen laihdutusblogi! Jään mielelläni seurailemaan :)

    Tsemppiä kovasto jatkoon! ps. Ootko kuinka pitkä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos sulle :) Joo, terveellisyyttä nimenomaan haetaan, en tahdo lietsoa mitään syömishäiriöitä täällä.

    Oon 165 cm!

    VastaaPoista
  3. sulla on hyvät tavoitteet!=) mut oman mielipiteeni haluan sanoa niistä ateriankorvikepatukoista, mitä sanoit syönees ja ettei nälkä lähteny-syö mieluummin banaani, uskon että siinä on enemmän vitamiineja ja vähemmän paskaa :p itse syön töissä eväänä banaanin ja juon jonku juoman, esim elovenan sellane pienen, mikä säilyy ihan huoneenlämmössäkin, sillä pärjää =) tsemppiä kovasti, blogisi erottuu edukseen!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kiitos todella paljon ihanasta kommentista! Joo, taidan jättää nuo ateriankorvikepatukat... Kiitos vinkistä, kokeillaan :)

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!