keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ravinto kuntoon!





Tänään en käynyt vaa'alla, mutta enpä siellä päivittäin tahdo käydäkään. Kerran viikossa ehkä, niin näkee paremmin suurpiirteiset tulokset eikä ala masentaa jos paino heittelehtisikin pari päivää...
Sorruin tänään herkuttelemaan yhdellä ihanalla viinerillä, mutta kävin kuluttamassa sen äsken pois. Olin lenkillä koiran kanssa: tarkoitus oli lähteä juoksemaan, mutta kykenin vain juoksemaan muutamat ylämäet koska toi pakkasilma ottaa keuhkoihin. Pakkasellahan ei saisikaan edes juosta, joten tyydyin reippaaseen kävelyyn. Toisaalta oli se aika hullunmyllyä, koira veteli sellaista sirkusta että.

Mua vähän harmittaa toi mun ruokavalio, en millään saa säännöllistettyä sitä. Tuntuu että on koko ajan nälkä! Pitää ottaa kouluun kassillinen hedelmiä mukaan, jotta voisin niitä popsia välipalaksi. Toisaalta, katsoin tänään Kiloklubin sivuilta että banaanissa on sata kaloria?! Meen porkkanalinjalla...

3 kommenttia:

  1. Hyvä Bongis! Syö vaan niit banskui, saisit syödä niit päivässä 20 et menis yli kalorirajan :--------)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon sitä mieltä että kyllä niitä banskuja kannattaa syödä. Huomattavasti enemmän vitamiineja ja hivenaineita kun monissa muissa hedelmissä. Niillä nälkäkin pysyy paremmin kun esim. mandariinilla tai omenalla.

    Ainiin, ja jätä ne ateriakorvaus patukat. Parempi vaan syödä kaikkea kohtuudella.

    Btw, jos palkastas jää ylimäärästä niin kannattaa turhan sijaan ostaa esim. sykemittari. Siitä näät esim. tarkan oman kalorikulutuksen, noissa netin palveluissa se kuitenkin aina pikkusen heittää.

    VastaaPoista
  3. Jep, noi ateriankorvauspatukat on aika surkeita mutta en ehdi syömään mitään muuta yhtä täyttävää!

    Siis mä en ole ikinä ymmärtänyt noita sykemittareita. Mitä niillä on tarkoitus tehdä? :D

    VastaaPoista

Kommenttiasi tarvitaan, KIITOS!